Weldra klaar voor 1 september?

Straks begint het schooljaar terug. Duizenden leerlingen, leerkrachten, schoolmedewerkers en directeurs bouwen opnieuw een jaar lang aan de toekomst.
Maar ze zijn lang niet alleen. Ouders, sympathisanten, alumni, buurtbewoners en tal van anderen supporteren mee van aan de zijlijn.

Ook voor ons voelt het als een eerste schooldag.

Met onze start-up willen we scholen helpen het nodige geld bij elkaar te krijgen om de fossiele brandstoffen die ze nu gebruiken voor elektriciteit om te zetten naar schone zonne-energie. Scholen zijn klaar voor een energietransitie maar missen vaak het geld om de zware investeringen te doen. Daarom zoeken we investeerders binnen de brede schoolgemeenschap die het geld voorschieten en zo letterlijk het voorbeeld geven aan de leerlingen. Want hoe kun je beter aan de toekomst bouwen dan zelf de handen uit de mouwen te steken. Een duidelijke boodschap voor de jongere generatie toch?

Leer ons beter kennen via www.effekt.be en contacteer ons als je onze missie mee wilt uitdragen. Like zeker onze pagina, we houden je op de hoogte.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *