Als samen het doel wordt!

Effekt enthousiasmeert de schoolgemeenschap en betrekt hen bij het duurzaam maken van de school.

Dat is het uitgangspunt. Op die manier bouwen leerlingen, leerkrachten, ouders en sympathisanten op een positieve manier aan een beloftevolle toekomst voor elk kind.

Om dat te realiseren zetten we crowdfunding in. De crowdfundingactiviteiten vertrekken vanuit het streven om de school zelfvoorzienend te maken op het vlak van energievoorziening. Door het opwekken van eigen energie via zonnepanelen wordt de energiefactuur een pak lichter. De aldus vrijgekomen middelen worden aanvankelijk gebruikt voor het terugbetalen van de financiers. Op die manier verwerft de school de zonnepanelen en na afbetaling ervan kan de school de vrijgekomen middelen herinvesteren in nieuwe duurzame projecten.

Er is nog meer. Het gaat niet alleen over het gezamenlijk realiseren van een zonnepanelenproject, de Effektwerking heeft tegelijk een gemeenschapsvormend effect. Elk lid van de community kan op zijn of haar manier en binnen de eigen mogelijkheden en keuzes bijdragen in het Effektteam. De mogelijkheden zijn divers en kunnen zowel sensibiliserend, fondsenwervend of financieel van aard zijn. Ieder engagement telt.

It takes a village to raise a child!

Het is geen standaardproject, maar één dat op maat van elke school opgezet wordt. Effekt is daarbij een ondersteunende partner die samen met de school een project op maat maakt.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende analyse aan 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *